Kompanija FCC Kikinda i zvanično na novoj adresi

1-8

Presecanjem vrpce, predstavnici Grada Kikinde i kompanije FCC Kikinda, svečano su otvorili novi poslovni prostor ove firme. Korisnici usluga FCC Kikinda sve potrebne informacije, kao i plaćanje mesečnih računa mogu da obave na adresi Generala Drapšina 20, u nekadašnjoj zgradi Informativnog centra Kikinda.

18Kompanija FCC Kikinda d.o.o. pruža usluge sakupljanja otpada na teritoriji grada Kikinde. Ova kompanija u okviru javno-privatnog partnerstva sa Gradom Kikinda posluje na ovim prostorima već deset godina.

14Kako je objasnio gradonačelnik Kikinde Pavle Markov Grad je bio u obavezi da uloži određena sredstva u zajedničku kompaniju. – Umesto novca, mi smo kao ulog dali ovu zgradu. Razlog tome je više nego opravdan, a to je da kad ne dajete gotov novac već nešto drugo svakako je jedna pogodnost. S druge strane, nakon isteka ugovora koji imamo sa kompanijom FCC zgrada ostaje u vlasništvu Kikinde – rekao je Markov.

Direktor kompanije FCC u Srbiji Bojan Marković istako je da otvaranjem savremenog servisnog centra kompanija FCC pokazuje želju za daljim napredovanjem.

8Obraćajućima se prisutnima na svečanom otvaranju, generalni direktor kompanije FCC Bjorn Mitendorfer izrazio je zadovoljstvo što saradnja kompanije i Grada traje već jednu deceniju. – Sanitarna deponija koja je 2008. godine izgrađena po standardima Evropske unije pre svega pomaže našim budućim generacijama da se životna sredina očuva i da ostane u stanju kakva je sada. Takođe, otvaranje ovog centra je korak napred. Naš moto rada jeste da naši korisnici, odnosno građani imaju bolju uslugu – rekao je generalni direktor Mitendorfer.

Gradonačelnik Kikinde Pavle Markov je prilikom današnjeg otvaranja servisog centra kompanije FCC Kikinda izrazio nadu da nakon prevazilaženja tehničkih stvari bude uspostavljena objedinjena naplata mesečnih računa JP „Kikinda“ i JP „Toplana“.

71-8

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *