Uspeh kikindskih streličara na takmičenju u Zemunu

Kentaur

Streličari kluba “Kentaur” iz Kikinde proteklog vikenda učestvovali su na indoor takmičenju u Zemunu. Sportski susret okupio je 120 streličara koji su gađali mete sa 18 metara u dvoranskim uslovima. Kikindskli klub predstavljalo je sedam takmičara.

Jovo Vukmirović je prošao kvalifikacije kao trećeplasirani u stilu BB, odnosno goli luk – luk bez nišana, u seniorskoj konkurenciji i u neizvesnom raspucavanju uspeo da osvoji zlatnu medalju. Kristijan Olah osvojio je srebrnu medalju u stilu olimpijski luk u kategoriji starijih pionira. Tanja Arađanski je osvojila srebrnu medalju u stilu compound, odnosno složeni luk, u kategoriji seniorki.

KristijanSara Zamurović bila je prvoplasirana kadetkinja u olimpik stilu posle kvalifikacija, ali u završnom raspucavanju nije uspela da se domogne medalje. Zaviša Lučić zauzeo je 22. mesto od ukupno 32 u stilu olimpijski luk u kategoriji senior. Branislav Francuski je prošao kvalifikacije kao prvi u stilu BB u seniorskoj konkurenciji, ali u završnom raspucavanju nije uspeo da se domogne medalje. Vladimir Mehić je, takođe, učestvovao na takmičenju, ali je zbog kvara na opremi morao da odustane nakon prvog kruga gađanja.

TanjaOdržano takmičenje, u organizaciji SK “Zemun”, bilo je treće po redu u novoj 2017/2018. sezoni i poslednje u ovoj godini. Branislav priznanjeNa kraju takmičenja podeljena su i priznanja  Streličarskog saveza Srbije za najuspešnije streličare u prethodnoj sezoni takmičenja. Iz Streličarskog kluba “Kentaur” nagrađeni su Teodora Horvat, i to priznanjem za prvo mesto u sezoni 2016/2017. za Field takmičenje u stilu instinktivni luk pionirke, kao i Branislav Francuski za osvojeno prvo mesto u prethodnoj sezoni za Field i 3D takmičenje u stilu insktinktivni luk seniori.

Kentaur

Naredno takmičenje u sezoni 2017/2018. biće održano 28. januara u Kikindi, u organizaciji SK “Kentaur”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *