Novine na sajtu JP „Kikinda“: Raspored sahrana i „paljenje“ virtuelne sveće

Sajt JP Kikinda

Na sajtu JP „Kikinda“ uvedena je usluga  rasporeda sahrana na Centralnom groblju (Mokrinskom) u Kikindi. Nova stranica na web-adresi www.jpkikinda.rs za delatnost groblja odnosi se na termine sahrana  na Centralnom groblju u Kikindi.

U tabelama se nalaze ime i prezime preminulog, datum i vreme sahrane. – Ovu uslugu JP „Kikinda“ uvelo je radi obaveštenja svih građana koji mogu da vide raspored i zakazane termine sahrana na brži i jednostavniji način, nego do sada – navedeno je u saopštenju JP „Kikinda“.

Takođe, na istoj strani, ispod rasporeda sahrana, data je mogućnost građanima da upale i virtuelnu sveću za upokojene. – S obzirom da nam se javio veliki broj građana koji više nemaju prebivalište u Kikindi, sa željom da uvedemo ovu uslugu, izašli im u susret, i od 18. decembra, putem našeg sajta „paljenjem“ sveće može se napisati i kratak tekst za upokojene – objašnjavaju iz ovog preduzeća.

1 JP 2 JP

Novina na sajtu JP „Kikinda“ uvedena je i za delatnost Zoohigijene, na čijoj stranici su postavljene fotografije pasa dovedenih u prihvatilište za udomljavanje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *