Ami Naxi radio nagradio najmlađe slušaoce

3a

Ami Naxi radio koji već 20 godina upotpunjuje dnvene aktivnosti Kikinđana, donoseći aktuelne informacije i dobru muziku, drugu godinu za redom organizovao je podelu novogodišnjih paketića najmlađima slušaocima. Deca uzrasta od dve do deset godina slala su crteže i pesmice na temu “Zimske čarolije”, a za uzvrat nagrađena su slatkišima i grickalicama.

Mnogo kreativnih radova stiglo je na adresu Ami Naxi radija putem zvanične fejsbuk stranice. Crteže devetogodišnjeg Luke i petogodišnjeg Mateje Ami Deda Mraz nagradio je paketićima. Njihova majka Marina Ristevski rekla je da su njeni sinovi sami crtali svoje radove i tom prilikom istakla značaj održavanja ovakvih akcija. – Ja sam pomogla da pošaljemo. Stariji sin je pomagao mlađem. Nisam učestvovala u crtanju, ipak je to njihovo, kako god nacrtali, to je njihova akcija i treba da nauče da učestvuju u takvim akcijama, da se priključuju, da se ne oglušuju, jednostavno, da svi zajedno ostvarimo te neke zimske čarolije – rekla je ona.

5aGlavna i odgovorna urednica Ami Naxi radija Slađana Batanski istakla je da je odziv dece bio velik i da su podelili oko 150 novogodišnjih paketića. – Svaka porodica je dobila po jedan paketić. Ova akcija predstavlja zahvalnost našim slušaocima. Oni nas slušaju u svojim kućama i mi smo na nekin način članovi njihovih porodica – rekla je ona.

Ami Naxi radio organizovao je akciju „Zimske čarolije“ uz podršku Grada Kikinde i sponzora.

2a4a

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *