Gimnazijalci izveli predstavu „Mjuzikla neće biti“

SRT_1411_

Predstava – mjuzikl „Mjuzikla neće biti“ u izvođenju učenika Gimnazije „Dušan Vasiljev“ iz Kikinde prikazana je proteklog vikenda u sali Narodnog pozorišta u Kikindi. Kreativni gimnazijalci i ovaj put su dokazali da ne postoje oblasti koje su im nedostupne.

Oni su proveli publiku kroz najrazličitije muzičke žanrove, od džeza i klasičnog baleta, preko repa, popa, pa sve do modernog plesnog izraza. Kroz pokret, igru, reč i glas ukazali su na različite načine izražavanja emocija, što je publika sa oduševljenjem prihvatila.

SRT_1194_Koreografije su zajednički osmislili gimnazijalci Dunja Hrnjak, Mila Šibul, Ana Kočiš, Milica Milankov, Sara Zamurović, Radovan Hrnjak, Anastasija Dangubić, Dunja Gašić, Jana Tanović, Rastko Zamurović, Anđela Kovačić, Nikola Malbašić, Stefan Stojanović, Božidar Kojić, Dušan Lukač, Mateja Vukmirica, Milan Kalember, Nenad Raković i Dejana Stamenković.

Scenario i režiju potpisuje profesor Snežana Zamurović, dok je za muzičku podršku bio zadužen profesor Aleksandar Mitrevski.

SRT_0992_SRT_1187_SRT_1234_SRT_1411_

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *