Novogodišnji vašar i koncerti svakog dana

10-NV

Tradicionalni Novogodišnji vašar u Kikindi proteklih nekoliko dana upotpunjuje prazničnu atmosferu na gradskom trgu. Pored svetlećih lampiona, ukrasa i novogodišnje jelke, na platou ispred Gradske kuće postavljeni su i prodajni štandovi, a svakog dana Kikinđani mogu da uživaju i u muzičkom programu.

Jasmina Milankov fotoPrema oceni Jasmine Milankov iz Kancelarije za turizam grada Kikinde sugrađani su pozitivno odreagovali na pripremljeni program. –  Prema reakcijama naših sugrađna i izlagača mislim da ovo što smo pripremili za ovu godinu se pokazalo boljim i interesantnijim. Nekako svi koji dolaze u grad vrlo rado prođu, vide šta se dešava, a i prodavci imaju prilike da prodaju svoje proizvode – rekla je ona.

Novogodišnji vašar trajaće do kraja godine, odnosno 31. decembra. Prodajni štandovi postavljeni su svakog dana u periodu od 11:00 do 18:00 časova. Praznična atmosfera na gradskom trgu upotpunjena je i svakodnevnim muzičkim programom.

– Ono što nas čeka još do kraja Novogodišnjeg vašara su pre svega sutrašnji koncerti. Naša mlada rok grupa „Devils“ nastupiće sutra, 29 decembra, u 16:00 časova. Nadam se da će naši sugrađani doći da ih podrže a nakon toga da svi zajedno ostanemo na koncertu grupe „Coolares“, koji počinje u 18:00 časova – rekla je Milankov.

1 NVU subotu, 30. decembra, Kikinđani će moći da se se prisete najvećih hitova poznate pop grupe Abba, koje će za njih izvesti članovi grupe „Abba Real Tribute Band“. Koncert će biti održan na bini ispred Gradske kuće u 18:00 časova.

Poslednjeg dana u 2017. godini, 31. decembra, biće organizovana tradicionalna dečija Nova godina. Najmlađim Kikinđanima novogodišnje praznike upotpuniće hor „Čuperak“ i Dečije pozorište „Lane“. Program počinje u 11:00 časova ispred Gradske kuće.

U najluđoj noći, novu godinu Kikinđani će dočekati uz zvuke bečke filharmonije, a tačno u ponoć sledi vatromet.

Organizatori novogodišnjeg programa iz Kancelarije za turizam grada Kikinde pozivaju sve sugrađane da posete Novogodišnji vašar, svakodnevne koncerte, kao i vatromet u noći dočeka nove, 2018. godine.

10-NV

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *