Počeo Božićni turnir u malom fudbalu

5

Ovogodišnji Božićni turnir u malom fudbalu okupio je 16 ekipa, koje će se u narednim danima boriti za titulu prvaka i vredne novčane nagrade. Utakmice se igraju svakog dana u hali Sportskog centra „Jezero“ u periodu od 17:00 do 20:00 časova, a finale je zakazano za 13. januar.

2Ekipe koje učestvuju podeljene su u četiri grupe, gde svaka grupa ima po četiri ekipe. Prvoplasirane dve ekipe prelaze u osminu finala, kada nastupaju eliminacione utakmice.

KresojaTurnir je počeo 3. januara i biće završen 13. janura, uoči Srpske Nove godine. Ovaj sportski događaj organizuje Sportski savez u saradnji sa Gradom Kikinda. – Ovaj turnir se svake godine organizovao i nosio naziv Novogodišnji. Ovaj put, niko nije bio u mogućnosti da ga organizuje i onda je Sportski savez preuzeo u poslednjem momentu, zajedno sa gradonačelnikom i uspeli smo da napravimo jedan nagradni fond koji će na kraju moći da zadovolji sve učesnike turnira – rekao je jedan od organizatora Aleksandar Kresoja iz Sportskog saveza.

10Prvoplasirana ekipa osvojiće 150.000 dinara, drugoplasirana 70.000 dinara, dok će osvajači trećeg mesta osvojiti 30.000 dinara.

Aleksanadar Kresoja je još naglasio i veliki broj prijavljenih ekipa, kao i broj građana koji dođu da siprate sve utakmice.  – Ono što me najviše raduje, gledajući na sve turnire ranije, turnir od letos i ovaj danas, jeste što ima mnogo mladih ljudi, koji su sebe pronašli u ovom turniru i vide negde svoju zabavu gledajući ga. Pozivam sve ljude da dođu i ove praznične dane u periodu od 17:00 do 20:00 časova provedu ovde. Očekuju ih vrlo zanimljive utakmice i veliki broj nagrada – rekao je Kresoje.

Ulaznica košta 50 dinara, a organizovana je i tombola za sve posetioce.

112

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *