„Caffe-caffe“ pobednik Božićnog turnira u malom fudbalu

3-ekipa-caffe-caffe

Ekipa „Caffe-caffe“ ponela je titulu šampiona na Božićnom turniru u malom fudbalu. U finalnoj utakmici pobedili su ekipu „Naftagas-transport“ penalima, nakon što je u zvaničnom delu utakmice rezultat bio 1:1.

1 Djukic kapiten Caffe caffeKapiten ekipe „Caffe-caffe“ Dario Krdžalin pohvalio je organizatore turnira ističući da je sve bilo na visokom noviou. – Mi smo eto opet osvojili prvo mesto. Dugi niz godina pokazujemo sjajnu igru i nadam se da ćemo tako nastaviti i u budućnosti – rekao je on.

Njegov saigrač Nebojša Đukić izrazio je nadu da će se nastaviti organizacija turnira u malom fudbalu. – Zbog publike je bitno da se ovo održava svake godine, jer zaista su lep događaj i lep spektakl napravili Grad Kikinda i Sportski savez. Njima sve čestitke. Nama je zadovoljstvo da ovde igramo. Jeste naporno, jer igramo više turnira, ali ovo je naš grad, ovde najviše volimo da igramo, zadovoljstvo je doći, nebitno ko osvojio, bitna je ova atmosfera – objasnio je Đukić.

12Božićni turnir u malom fudbalu okupio je 16 ekipa iz Kikinde, okolnih mesta i Beograda. Oni su se borili za prva tri mesta i novčane nagrade. Pobednička ekipa „Caffe-caffe“ osvojila je 150.000 dinara, drugoplasirana „Naftagas-transport“ 70.000 dinara, dok je trećeplasirana ekipa „Horoskop“ iz Beograda osvojila 30.000 dinara.

2 najbolji igracZa najboljeg golmana turnira proglašen je Srđan Mitrović iz kikindske ekipe „Maja Berović“, za najboljeg strelca Srđan Stojković iz ekipe „Horoskop“, a titulu najboljeg igrača turnira poneo je Marko Spahić iz ekipe „Caffe-caffe“.

 

5Midrag Alkesić iz Sportskog saveza istakao je zadovoljstvo jer su tribine svako veče bile pune navijača. – Bilo je između tri i četiri hiljade ljudi. Cilj nam je bio da ih dođe što više. Zahvalio bih se ekipama koje su učestvovale i četsitao pobednicima. Mi smo se potrudili da bude bar približno kao letos, a trudićemo se da turnir koji ćemo napraviti tokom leta bude na vrhunskom nivou – rekao je Aleksić.

Božićni turnir u malom fudbalu organizovao je Sportski savez uz podršku Grada Kikinde.

15 slika za 3 mesto7 penali4 prve tri ekipe3-ekipa-caffe-caffe

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *