Poziv privrednicima da se prijave za priznanje „Najbolje iz Srbije“

Najbolje-iz-Srbije-2017

Privredna komora Srbije (PKS) i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija po 13. put organizuju konkurs za dodelu priznanja “Najbolje iz Srbije”. Privrednici iz Srbije mogu da kandiduju svoje kompanije i brendove do 6. februara.

Najbolji robni i korporativni brendovi ove godine biće izabrani u 24 kategorije, među kojima su i tri nove – Najbolji hotel u Srbiji, Najbolji „mali“ turistički smeštaj u Srbiji i Najbolji organski proizvod iz Srbije.

Učešće u akciji je besplatno, prijavljivanje kompanija i glasanje je onlajn na zvaničnom sajtu www.najboljeizsrbije.com, a informacije će biti dostupne i na društvenim mrežama ove akcije i PKS. Glasanje počinje sredinom februara.

– Tradicionalna akcija PKS i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, podiže vidljivost domaćih brendova, a priznanje koje je od 2004. ponelo 312 dobitnika u različitim kategorijama, postalo je merilo uspeha i tržišne prepoznatljivosti. Prateći moderne trendove i zahteve tržišta, akcija „Najbolje iz Srbije 2017“ osvežena je i inovirana, kako na planu  metodologije i kategorija, tako i u pogledu interakcije sa učesnicima i potrošačima, jer je znatno pojednostavljeno prijavljivanje i glasanje – navedeno je u saopštenju Privredne komore Vojvodine.

Kriterijumi za izbor najboljih definisani su posebnom metodologijom, koja obuhvata analizu tržišno-finansijskih parametara, glasanje potrošača, poslovnih partnera i stručnjaka, kao i ocene  žirija. U žiriju su predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstva privrede, PKS i istaknuti stručnjaci iz sveta marketinga, komunikacija i medija, zaštite potrošača.

Najbolje-iz-Srbije-2017

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *