JP „Kikinda“ raspisala literarni i likovni konkurs povodom Svetskog dana voda

svetski-dan-vode

Povodom Svestkog dana voda, 22. marta, Javno preduzeće za komunalnu infrastrukturu i usluge ,,Kikinda“ raspisuje literarni (proza ili poezija) i likovni konkurs za učenike četvrtog razreda osnovnih škola na teritoriji grada Kikinde pod nazivom ,,I kap vode puno znači “ za 2018. godinu. Tema konkursa je promocija značaja i očuvanja vodnih resursa, navedeno je u saopštenju ovog preduzeća.

Radove je potrebno slati pod punim imenom i prezimenom na adresu Javno preduzeće za komunalnu infrastrukturu i usluge „Kikinda“, sa naznakom „Za konkurs“, ul. Iđoški put  br.4, 23300 Kikinda. Svaki učesnik može da pošalje najviše jedan rad.

Krajnji rok za slanje radova je 10. mart 2018. godine. Odluka o rezultatima konkursa i nagrađeni radovi biće objavljeni 21. marta 2018. godine na sajtu JP „Kikinda“ (www.jpkikinda.rs), a nagrađeni učenici biće obavešteni preko svojih predmetnih nastavnika.

Dodela nagrada je planirana za 22. mart 2018. godine povodom obeležavanja Svetskog dana voda, u prostorijama JP ,,Kikinda“.

Za oba konkursa dodeljuju se novčane nagrade za prva tri mesta.

Članovi žirija koji će odlučivati o rezultatima konkursa su književnik Radovan Vlahović,  akademski slikar Milorad Stepanov i ispred Gradske uprave iz Sekretarijata za zaštitu životne sredine Miroslava Krnić.

Učesnici konkursa treba da, zajedno sa poslatim radovima, zabeleže svoje ime kao i ime škole i predmetnog nastavnika, broj telefona predmetnog nastavnika ili mejl adresu.

Do sada objavljeni radovi neće biti uzeti u obzir. Radovi se ne vraćaju.

Iz JP „Kikinda“ pozivaju učenike i nastavnike da se uključe u ovu akciju.

Za sve dodatne informacije i bilo koju vrstu pomoći u ovoj oblasti moguće je obratiti se portparolu JP „Kikinda“ Miroslavi Obadić, lično ili putem telefona: 062/885 21 68.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *