Rukometašice „Kikinde“ sutra dočekuju „Jagodinu“

6 slika

Ženski omladinski rukometni klub (ŽORK) „Kikinda“ u 11. kolu Superlige dočekuje ekipu „Jagodina“ iz istoimenog mesta. Utakmica će biti odrigrana sutra, 17. februara, u hali Sporstkog centra „Jezero“ sa početkom u 17:30 časova.

download 2

Predstojeća utakmica predstavlja prvi susret ove dve ekipe nakon što je dosadašnji trener „Kikinde“ Dragan Marković posle jesenjeg dela sezone sa još dve igračice prešao u „Jagodinu“. Ekipa rukometašica „Kikinde“ upotpunjena je igračicama mlađih kategorija, a za trenera je postavljen Dragan Mrakić, dosadašnji pomoćni trener.

Kako je objasnio predsednik ŽORK „Kikinda“ Nemanja Radin na nedavno održanoj konferenciji, odlazak tri igračice iz prve postave kluba može da utiče na cilj zacrtan početkom sezone, ali da je ostvareni rezultat u utakmici odigranoj u Nišu dobar pokazatelj. Naime, rukometašice „Kikinde“ u prvoj utakmici druge polusezone, gostujući ekipi „Naisa“ iz Niša, kući su donele jedan bod. Ostvareni rezultat bio je pozitivno iznenađenje, s obzirom na to da je ekipa domaćina bila favorit.

ŽORK „Kikinda“ sa osvojenih 13 poena trenutno je 4. na tabeli, dok je „Jagodina“ pozicionirana na 5. mestu sa osvojenih 11 bodova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *