Kulturni centar organizuje audiciju za prijem članova u muški hor

plakat-muški-hor-fb

Kulturni centar Kikinda osniva muški hor i tim povodom organizuje audiciju za prijem članova u petak, 2. marta, u velikoj sali Kulturnog centra. Hor će voditi doc. dr Biljana Jeremić.

Svi zainteresovani muškarci starosti između 17 i 45 godina iz Kikinde, okoline i drugih gradova mogu doći na audiciju. Poželjno je da kandidat bude muzički pismen, odnosno da zna da čita note. Ukoliko i ne zna, ne treba da bude obeshrabren već slobodno da se priključi. Kako navodi Marko Markovljev, organizator programa u Kulturnom centru, svako je dobrodošao na audiciju.

Osnivanje muškog hora, prema rečima Markovljeva, u skladu je sa strategijom Kulturnog centra. – Kulturni centar ima misiju da oko sebe okupi što veći broj kvalitetnih sadržaja, pruži našim sugrađanima mesto na kojem će moći da razvijaju neke svoje afinitete prema različitim oblastima. U ovom momentu to je horska muzika. Verujemo da osnivanjem muškog hora možemo da doprinesemo ne samo pružanju usluga koje Kulturni centar daje, nego i čitavoj kulturnoj sceni našeg grada. Ono što je posebno zanimljivo za ovaj hor je da će ga voditi doc. dr Biljana Jeremić, koja je vrhunski profesionalaca u svojoj oblasti – objasnio je organizator programa dodajući da trenutno rade na trasiranju Kulturnog centra kao centralne ustanovu kulture u Kikindi pošto ima najveći broj korisnika i programa.

plakat-muški-hor-fb

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *