Takmičari Savate kluba “Arena” osvojili sedam medalja na Prvenstvu Srbije

sav

Takmičari Savate kluba “Arena” iz Iđoša osvojili su sedam medalja na Prvenstvu Srbije za pionire i kadete, disciplina asaut savate. Takmičenje održano u Rumi je okupilo 144 takmičara iz 16 klubova.

Zlatnu medalju osvojio je Lazar Koldan u konkurenciji mlađi pioniri do 21 kilogram. Srebrnu medalju osvojio je Stevan Milosavljev u konkurenciji mlađih pionira u katgeoriji do 24 kilograma, zatim Koldan Dušan u konkurenciji stariji pioniri do 30 kilograma, Vojilsav Mirkonj među mlađim kadetima do 52 kilograma, kao i Milena Mijin, starija kadetkinja do +70 kilograma. Bronzane medalje osvojio je Ognjen Konstantinov, stariji pionir do -30kg, kao i Mateja Fekete, stariji pionir do -33 kilograma.

Takmičar Marko Nadlački iz prijateljskog kluba iz Kikinde „Klub Borilačkih Sportova“, osvojio je zlatnu medalju, stariji pionir do -56kg.

Kako navodi trener Savate kluba “Arena” Nada Miladinov, broj takmičara se svake godine povećava i konkurencija je sve bolja, te da se radi na popularizaciji savate-a širom Srbije.

sav

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *