Streličari “Kentaura” osvojili četiri medalje u Temerinu

ki-strelicari

Takmičari Streličarskog kluba “Kentaur” osvojili su dve zlatne i dve srebrne medalje na takmičenju održanom proteklog vikenda u Temerinu u organizaciji tamošnjeg kluba SK „Castle Archery“. Tip takmičenja bio je indoor sa raspucavanjem, odnosno gađanje u mete sa 18 metara u dvoranskim uslovima. Sportski događaj okupio je preko 100 takmičara iz Srbije, a kikindski klub “Kentaur” nastupio je sa pet takmičara.

Sara Zamurović osvojila je zlatnu medalju u kategoriji kadetkinja u stilu olimpijski luk, a oborila je i svoj lični rekord u broju osvojenih poena. Kristijana Kukić osvojila je, takođe, zlatnu medalju, ali u stilu barebow (goli luk) u kategoriji seniorki. Kristijan Olah okitio se srebrnom medaljom u stilu olimpijski luk u kategoriji starijih pionira. Takođe, oborio je svoj lični rekord u broju osvojenih poena. Srebrnu medalju osvojila je i Tanja Arađanski, ali u stilu compound (složeni luk) u kategoriji seniorki. Zaviša Lučić našao se na pretposlednjem mestu u stilu olimpijski luk u kategoriji seniora.

Streličare “Kentaura” u nastavku takmičrske sezone očekuje Državno indoor prvenstvo, koje će biti održano krajem marta u Temerinu, a gde kikindski streličari planiraju da nastupe i još jednom potvrde dobre rezultate, navode iz ovog Kluba.

ki-strelicari

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *