Izložba „Prolećno Cirkuliranje“ u petak u Narodnom muzeju

cirk

Izložba „Banat, evropski centar kulture“ u okviru Prolećnog Cirkuliranja biće otvorena u petak, 16. marta u Narodnom muzeju u Kikindi sa početkom u 18:00 časova. Kolektivna izložba u kikindskom Muzeju je nastavak transdisciplinarnog projekta „Banat – centar kulture Evrope – u susret 2021. godini“.

Projekat se realizuje u saradnji sa Festivalom „Cirkuliranje” u organizaciji Saveza udruženja Cirkuliranje, Reginalnog centra za talente – Mihajlo Pupin i Reginalnog centra za talente – Dušan Vasiljev.

Jedan od ciljeva projekta je povezivanje mladih i talentovanih ljudi i promocija njihovog rada u okviru projekta i festivala Cirkuliranje. Povezuje se region Banata kroz saradnju obrazovnih institucija, društvenih aktivista, institucija kulture i drugih subjekata u Vršcu, Pančevu, Zrenjaninu, Kikindi i Temišvaru.

Prolećno i završeno zimsko Cirkuliranje zajedno sa centralnim dešavanjem – festivalom Cirkuliranje koje će biti održano od 8. do 10. juna 2018. godine u Vršcu predstavlja jedan celovit i uspešan projekat koji se sada dešava tokom cele godine u pet gradova Banata.

cirk

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *