CSU izlazi u susret budućim brucošima

DSC_0204

Kikindski maturanti srednjih škola koji nameravaju da pristupe polaganju prijemnog ispita za neki od fakulteta, a koji imaju problem sa određenim predmetima vezanim za to polaganje, moći će da se obrate Centru za stručno usavršavanje. – Cilj nam je da pomognemo maturantima. Najpre ćemo da se raspitamo koji su to predmeti koji predstavljaju problem prilikom priprema za polaganje prijemnog ispita, a zatim i da pronađemo profesore koji bi bili voljni da uz novčanu naknadu izađu učenicima u susret, rekao je direktor Centra za stručno usavršavanje Kikinda, Dejan Karanović
DSC_0197

Predavanja bi se održavala subotom u prostorijama CSU-a i bila bi besplatna za sve zainteresovane đake.

Centar za stručno usavršavanje (CSU) Kikinda dobio je i Rešenje o akreditaciji pravnog lica za realizatora programa stručnog usavrašavanja zaposlenih u jednicama lokalne samouprave i organima uprave, a koje izdaje Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

To znači da će zaposleni u lokalnoj samoupravi i organima uprave, kao i oni koji to tek treba da postanu, imati program prema kojem će morati da ispoštuju zahteve Vlade za stručno usavršavanje. Jedina ustanova na teritoriji Vojvodine, koja će biti u mogućnosti da im takvu uslugu i pruži, biće Centar za stručno usavršavanje u Kikindi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *