Uručena donacija kompanije “Le Belier” Školskom i Dečijem dispanzeru

CDA_1881-w1024-h768-640x427

Zajedničke aktivnost Grada Kikinde i društveno odgovornih privrednih društva koji posluju u našem gradu nastavljena je ove godine. Kompanija “Le Belier Kikinda”, povodom obeležavanja 15 godina rada u Srbiji i u Kikindi, prva je u nizu firmi koje će svojom donacijom poboljšati uslove rada Školskog i Dečijeg dispanzera Doma zdravlja.

Rukovodilac ljudskih resursa u kompaniji “Le Belier Kikinda” Zorana Stamenić uručila je donaciju direktorici Doma zdravlja dr Biljani Marković i načelnici Službe za zaštitu dece i školske dece dr Vesni Tomin. Po završetku radova, najmlađi i mladi sugrađani koji koriste usluge ove zdravstvene ustanove imaće veći komfor i prijatniji ambijent.

CDA_1902-w1024-h768Grad Kikinda je krajem prošle godine započeo aktivnosti na većem angažovanju privrede u životu lokalne zajednice povezujući institucije i programme sa privrednim društvima koji su spremni  da pomognu u rešavanju određenih problema.

“Nastavljajući ovu akciju Grad Kikinda želi da istakne važnost društvene odgovornosti privrednih društava koje rade u našoj sredini, što svakako doprinosi boljem životu i višem standardu naših građana”, navedeno je u saopštenju Gradske uprave grada Kikinde.

U prethodnom periodu, Grad Kikinda i kopmanije „Banini“,  „Mecafor“ i „Le Belier Kikinda“pomogli su u rekonstrukciji i opremanju Službe za fizijatriju i sportsku medicinu Bolnice Kikinda, dok su uz pomoć firme “Zoppas” obezbeđena dodatna sredstva za organizaciju dečjeg muzičkog festivala.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *